Home / Svijet i dešavanja / ARAPI ZA DEVICU IZ BIH DAJU NEVEROVATNIH 160.000 DOLARA!

ARAPI ZA DEVICU IZ BIH DAJU NEVEROVATNIH 160.000 DOLARA!

Arapi su spremni izdvojiti pozamašnu svotu novca za žene iz BiH, a za djevicu nude i do 160.000 dolara, navodi se u istraživanju televizije N1, kojeg prenosi Blic.

– Imao sam situaciju da mi je vlasnik jedne agencije iz Dubaija poslao čovjeka koji je tražio djevicu. Više je preferirao neku ženu iz manje zajednice, iz manjih gradova – Visoko, Maglaj, Goražde, Zenica-, priča turistički djelatnik iskustva s gostom iz Abu Dabija.

Kako je ispričao djelatnik agencije, posrećilo mu se u Goraždu. Od bogatog Arapina dobio je čak 160.000 dolara za nevinost.

– Javila se jedna žena koja je udovica. Rekla je da pristaje, da ima gdje ostaviti djecu, te da je spremna otići na plastičnu operaciju kako bi ponovno bila nevina, ako je to uvjet.

Dobitna kombinacija za žene iz BiH koje žele završiti kao supruge bogatih Arapa je sljedeća: svijetla put, krupne oči, muslimansko porijeklo. Brojni djelatnici s recepcija bosanskih hotela priznali su da turisti nerijetko traže samo putena zadovoljstva. Više zvjezdica – više privatnosti.

U najskupljim sarajevskim hotelima su rekli da privatnost gostiju neće otkrivati.U hotelima s manje zvjezdica, rekli su da turisti, a najviše iz arapskih zemalja, redovito traže lokalne djevojke za jednu noć. Uglavnom ih traže pod šifrom “lady massage“.

– Mi smo obiteljski hotel, mali, tako da Arapi kod nas nisu tražili žene, ali ovdje u obližnjim hotelima jesu. Barem sam tako čula, kazala je Adana Rovčanin.

Bilo za udaju ili na jednu noć, žene iz BiH se traže kao dio turističke ponude. Jedni uživaju, drugi zarađuju. No svjedoci svega zbog straha od otkaza šute, a ova vrsta turizma u Bosni i Hercegovini ipak ostaje javna tajna.

(Express.hr)

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *