Home / Zabava i zanimljivosti / DEVOJČICA JE NAPISALA PISMO PRE NEGO ŠTO JU JE UBIO OTAC: Ove reči bi mogle da otrezne svet!

DEVOJČICA JE NAPISALA PISMO PRE NEGO ŠTO JU JE UBIO OTAC: Ove reči bi mogle da otrezne svet!

Možda su neki od vas čuli za izreku, “samo deca i budale govore istinu.” Ali istina koja dolazi iz usta ove devojčice je kao bodež koji ide pravo kroz srce!
“Dragi Džek, Nemoj da kažeš tati da sam ti napisala ovo pismo. Možda će se naljutiti na mene. Mama nam je govorila da ne treba nikoga da mrzimo. Ali ne mogu, a da te ne mrzim! Samo sam htela da te zamolim za jednu uslugu: Beži iz naših života. Tata je izgubio posao zbog tebe.

Morali smo da prodamo kuću da platimo račune. Bez posla nije bilo ni novca za hranu za mene i mamu. Mogu da kažem da je ona bila gladna mnogo puta kako bih ja mogla da jedem. Kada sam pala sa bicikla, baš mi je trebao moj tata, ali on je bio sa tobom! Nisi ga pustio ni da mi dođe u školu na kraj godine ili na prezentaciju očeva. Bila sam jako uznemirena zbog toga. Nakon što te je tata upoznao, nije se vraćao kući pre ponoći. Šta do dođavola radiš? Počeo je da povređuje mamu. Prvo samo rečima, a onda je počeo da koristi i kaiš. Kada se to desilo, morali smo da se krijemo kod komšije inače bismo mi bili ti koji su udarani!

Dok sam rasla, on je počinjao da me vidi kao džak za udaranje. Kada nije bilo nigde igračaka koje bi mogao da slomi. Ja ne znam šta mu ti govoriš, ali on se mnogo promenio. I samo želim da znaš da mama želi starog tatu nazad. Čoveka za koga se udala. Molim te skloni se od njega i pusti nas da ponovo budemo srećni. Nadam se da me razumeš. Laura.” Ovo pismo napisala je devojčica od 8 godina i adresirala na poznati viski brend, nedugo nakon toga umrla je od povreda i batina koje joj je naneo njen otac. 39% porodičnih svađa i batina dolazi kao posledica alkoholizma.

svijetokonas.info

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *