Home / Zabava i zanimljivosti / Punih 25 godina isti čovjek naplaćivao je parking, ali jednog dana se nije pojavio. Nećete vjerovati zašto!

Punih 25 godina isti čovjek naplaćivao je parking, ali jednog dana se nije pojavio. Nećete vjerovati zašto!

U engleskom gradu Bristolu, u okolini ZOO parka postoji parking kapaciteta za oko 150 automobila i osam autobusa. Punih 25 godina isti čovek naplaćivao je parking.

Cijena za automobile bila je 2,5 funte, a za autobuse 7,5 funti. I onda, jednog dana, nakon 25 godina redovnog dolaska na posao, čovjek se jednostavno nije pojavio.

Uprava ZOO vrta bila je prisiljena da kontaktira Gradsku upravu i da zatraži novog radnika parkinga. Međutim, Gradska uprava je odgovorila da nema nikakvu nadležnost nad ovim parkingom, nego da on spada pod nadležnost ZOO vrta. Uprava vrta je zatim obavijestila gradske čelnike da je radnik na parkingu bio njihov zaposleni, a ne zaposleni ZOO vrta. Onda je Gradska uprava obavijestila upravu ZOO vrta da među svojim zaposlenima nikada nisu imali radnika spomenutog parkinga.

Za vrijeme dok se ova rasprava vrtjela u krug, čovjek koji je radio na parkingu vjerovatno je ispijao koktele na nekom egzotičnom ostrvu, pošto je očigledno samovoljno instalirao aparat za naplatu parkinga.

Tako je on svakog dana naplaćivao nekoliko stotina funti dnevno, 25 godina bez prekida.

To znači da je za navedeni period zaradio više od pet miliona funti, a da niko ni dan danas ne zna kako se on zove.

Izvor: balkanplus.net

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *