Home / Zabava i zanimljivosti / BARBI VAG*NA: Sve žene žele da je IMAJU a i muškarcima je privlačnija, evo kako ona IZGLEDA!

BARBI VAG*NA: Sve žene žele da je IMAJU a i muškarcima je privlačnija, evo kako ona IZGLEDA!

Barbika je odavno ideal lepote za mnoge žene ali više nisu u pitanju usne, grudi ili nos kakve ima najpoznatija lutka na svetu već nešto mnogo bizarnije…

Po*no industrija je sastavni deo naših života a žene se konstantno pitaju da li treba da izgledaju kao glumice u ovim filmovima. Upravo zbog toga, labioplastika je danas jedna od najunosnijih grana estetske hirurgije a veliki broj žena želi da ima “tinejdžersku” vaginu.Zbog toga rade zahvate koji nisu nimalo jednostavni niti bezazleni, te najčešće skraćuju i smanjuju unutrašnje usmine ili podmlađuju vaginu uklanjajući vaginalni kanal.

vagina

Foto: Profimedia

– Koliko je golih žena žena mogla da vidi pre interneta? Vrlo malo. Danas zagledamo do detalja najintimnije delove tela ljudi i određujemo prema njima lepotu i “normalnost” svojih intimnih delova – ističe Nolan Karp, njujorški estetski hirurg.

Naravno, kako je svaka operacija sama po sebi rizična ni ova nije izuzetak. Osim što možete da iskrvarite, zakačite neku od mnogobrojnih infekcija, mogu vam ostati i ožiljci. Ipak, izgleda da se žene ne daju tako lako obeshrabriti kada je lep izgled (pa i vagine) u pitanju.

– U retkim slučajevima velike unutrašnje usmine dovode do nelagodnosti, ali to su zaista vrlo retki slučajevi. Ipak, većina žena to koristi kao izgovor pred sobom i drugima kako bi otišle pod nož. Ono što žene zaista žele kada dođu kod nas je “Barbi izgled”. Barbika nema unutrašnje usmine, a žene žele da njihove budu što manje – objašnjava Karp.

Barbi

Foto: Profimedia

On smatra da ovakvim zahtevima mora da se stane na kraj, iz zdravstvenih razloga pre svega.

– Moramo da nađemo način da objasnimo ženama, naročito tinejdžerkama, da se njihovo telo razvija, da neće izgledati isto kroz par godina, i da ovakvim zahvatima mogu da ozbiljno naškode sebi – zaključio je on na kraju.

Izvor : Srbijadanas.com

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *