Home / Zabava i zanimljivosti / PEĆINA JE EKSPLODIRALA, A ONDA JE IZ NJE POČELA DA IZLAZI OGROMNA ZMIJA: Satima su je tukli dok je nisu ubili (FOTO) (VIDEO)

PEĆINA JE EKSPLODIRALA, A ONDA JE IZ NJE POČELA DA IZLAZI OGROMNA ZMIJA: Satima su je tukli dok je nisu ubili (FOTO) (VIDEO)

Ogromni reptil težine 400 kg, pronađen je od strane građevinskih radnika, posle eksplozije u pećini u Altamiri.

Velika zmija dugačka više od 10 metara otkrivena je na gradilištu na severu Brazila. Ogromnog reptila težine 400 kg, pronašli su građevinski radnici, posle eksplozije u pećini u Altamiri, u martu ove godine. 

Slike koje je snimio jedan od radnika pokazuju zmijino veliko telo. Na snimku vidimo da je anakondavezana za kran, da bi kada je kasnije podignuta bio otkriven njen žuti stomak.

Mnogi korisnici su kritikovali radnike zbog toga što su vezali zmiju i očigledno je ubili, umesto da su je ostavili u njenom prirodnom staništu. Međutim, nije otkriveno da li su zaista ubili zmiju, odnosno oni to nisu priznali. Navodno, procurele su informacije da su je satima tukli dok nije ubijena.

Printskrin: Youtube/Weird Animals

Printskrin: Youtube/Weird Animals

– Nisam siguran da li je u pitanju prava zmija ali ako jeste onda je stvarno šteta što su je ubili. Toliko velika zmija verovatno je imala dug životni vek, pa je prava šteta što je ubijena – rekao je jedan korisnik.

Printskrin: Youtube/Weird Animals

Printskrin: Youtube/Weird Animals

Svetski rekord kao najveća zmija na svetu trenutno drži Medusa, zmija iz Kanzas Sitija u SAD, koja je duža od 7 metara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Daily Mail)

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *