Home / Zabava i zanimljivosti / Mislila je da će je dečko zaprositi u Disneylandu, no kada joj je rekao da pogleda iza, uslijedilo je pravo iznenađenje!

Mislila je da će je dečko zaprositi u Disneylandu, no kada joj je rekao da pogleda iza, uslijedilo je pravo iznenađenje!

Clifton je bio i više nego odlučan i spreman zaprositi svoju dugogodišnju djevojku i to na do sad neviđen način. Odavno je znao da će to biti u Disneylandu i to pored dvorca Pepeljuge jer je ona vjerni fan Disneyevih likova.

No, na taj dan je pozvao i specijalne goste – njenu porodicu. Ona nije imala pojma o tome, jer je baš od njih taj dan želio tražiti ruku njihove kćeri. Nakon što je rekla ‘DA’ sva radosna je pozvala roditelje na telefon kako bi im saopštila tu vijest iako su oni svo vrijeme krišom posmatrali cijelu situaciju.

Prava reakcija je uslijedila nakon što joj je zaručnik rekao da se okrene, a pri tom je ugledala svoje roditelje. Pala je na pod od sreće i nije uspijevala sakriti suze niti emocije. Ovo je zaista definicija prave ljubavi.

magazin.ba

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *