Home / Svijet i dešavanja / SILOVALI SU MENE KAD MI JE BILO 10 GODINA, I MOJU MAJKU SU… Taj grad je bolestan…

SILOVALI SU MENE KAD MI JE BILO 10 GODINA, I MOJU MAJKU SU… Taj grad je bolestan…

Glumica i bivša porno zvijezda Traci Lords (44) otkrila je da je bila silovana kao sasvim mala djevojčica, dok je odrastala u gradu Steubenville u Ohiu (SAD), u kojem se i nedavno dogodio šokantan slučaj kada su dvojica mladića silovala školsku kolegicu i snimak objavili na internetu.

– Imala sam smo 10 godina kada su me silovali. I moja majka je silovana u istom mjestu. Taj grad je bolestan – kazala je Lords.

Podsjetimo, u novom slučaju. dva učenika škole u Ohiju koji su optuženi za silovanje svoje školske kolegice proglašeni su krivima. 17-godišnji Trent Mays i 16-godišnji Ma’lik Richmond, tokom izricanja presude za silovanje nekontrolirano su plakali. Oni su djevojku, koja je bila pod djelovanjem opojnih sredstava, silovali prošle godine u upravo u gradu Steubenville.

– Nisu pokazali nimalo žaljenja. Nakon što je informacija o ovom događaju postala javna, odlučili su krivnju svaliti na žrtvu. Nedostatak žaljenja s njihove strane bio je užasan, rekla je u sudnici tužiteljica Marianne Hemmeter.

Sudac Thomas Lipps osudio ih je na najmanje jednu godinu u zatvoru za maloljetne, a ondje bi mogli ostati dok ne navrše 21 godinu.

Mays je bio optužen i za objavljivanje fotografije maloljetnice te je dobio minimalno dvije godine zatvora za maloljetne. Obratio se javnosti i žrtvi kazavši da mu je žao što je objavio fotografije, ali ne i da mu je žao što je djevojku silovao, prenose mediji.

Ma’lik Richmond je tokom suđenja prišao majci žrtve i rekao da mu je jako žao, na što je ona odgovorila da zna i da mu oprašta. Odvjetnik obitelji žrtve je međutim rekao da djevojka koja je silovana ipak nije mogla oprostiti svojim silovateljima, ali je pokazala suosjećanje prema njima. Otkrio je također da je žrtva bila zaljubljena u jednog od mladića.

Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *