Home / Svijet i dešavanja / OVA BEBA JE BUKVALNO IZLETELA NAPOLJE KAO RAKETA: Ipak, doktor je bio spreman. Ovo još niste videli!

OVA BEBA JE BUKVALNO IZLETELA NAPOLJE KAO RAKETA: Ipak, doktor je bio spreman. Ovo još niste videli!

Bio je to već užurban dan za doktora Mauricija Hejlbrona. Taman što se bavio sa čovekom koji je bio povređen ranama od metka i drugim kome su “ispala” creva. On zaista nije mogao da bude aktivniji od toga. Nije bio u pravu!
Malo niže niz hodnik, čuo je ženu kako vrišti iz sobe za porođaje. Zatim je čuo i maratonski trk doktora koj idu u tu sobu. Do vremena do kad je doktor stigao u sobu, situacija je umalo izmakla kontroli, morao je da reaguje brzo!
Upravo u tom trenutku, žena je rodila bebu toliko brzo da je zbunila svako ljudsko biće. Beba je bukvalno izletela napolje. Srećom, doktor u sobi bio je pametan i brzo je razmišljao. Brzo je kleknuo i prihvatio bebu u naručje. Beba je rođena bezbedno i nepovređeno, zahvaljujući ovom doktoru.

kurir.rs

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *