Home / Zabava i zanimljivosti / DA LI MUŠKARCI VOLE VELIKE ZADNJICE? Najzad smo otkrili pozadinu tog uverenja

DA LI MUŠKARCI VOLE VELIKE ZADNJICE? Najzad smo otkrili pozadinu tog uverenja

U istraživanju je učestvovalo 100 muškaraca starih između 17 i 34 godina, i od kojih su istraživači studije tražili da procene ženske siluete promatrane bočno.Muška opsesija ženskom pozadinom nije nešto novo, a odkada se pojavila starleta Kim Kardašijan koja svetu pokazuje kakvu pozadinu ima, razni komentatori društvenih trendova su se zapitali da li su zadnjice ono što su nekada bile grudi. Naučnici nude odgovor.

Naučnici sa Univerziteta Ostin u Teksasu su utvrdili da ono što privlači muške poglede i uzdahe, nije zadnjica nego oblik tela, tj. kada se kod užeg struka dobija privid velike pozadine.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Rezultati su pokazali da su se muškarcima najviše svidele žene čiji je donji dio leđa najbliži zakrivljenju od 45 stepeni. Ovi rezultati pokazuju da je muškarcima važniji utisak koji stvara zakrivljenost zadnjice, nego objektivna veličina ili masa zadnjice.

Navedene muške preferencije nemaju toliko veze s estetikom koliko sa drugim razlozima. Naime, žene koje imaju spomenutu zakrivljenost fiziološki bolje podnose trudnoću, odnosno bolje mogu podneti i višestruke trudnoće. Tako da muškarci instiktivno smatraju takve žene privlačnijim kako bi im osigurale potomstvo.

(Iz muškog ugla)

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *