Home / Svijet i dešavanja / TUŽNI DETALJI KAKO JE D.Dž. NOĆAS UPALA U RIJEKU SANU: Bila napolju s drugaricama na…

TUŽNI DETALJI KAKO JE D.Dž. NOĆAS UPALA U RIJEKU SANU: Bila napolju s drugaricama na…

Maloljetna osoba upala je noćas u rijeku Sanu nešto prije 2:10 časova, a velika potraga i dalje traje, javlja Prijedor Danas.

Kako nezvanično doznajemo, sa prijedorskog splava u rijeku Sanu upala je 17-ogodišnjakinja iz Prijedora. Ona je bila u noćnom izlasku, a okolnosti pada u rijeku još se utvrđuju. Neki mediji nezvanično su objavili da je riječ o tinejdžerki Duški Dž….

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor od momenta dojave do ranih jutarnjih časova tragali su za nestalom osobom, ali zasad bez rezultata. Strahuje se i od najgoreg.

Portparolka CJB Prijedor Zvezdana Alendarević je potvrdila da je policiji oko 2:10 časova prijavljeno da je maloljetna osoba upala u rijeku Sanu sa splava nedaleko od gradskog mosta.

– Vatrogasci su pretraživali rijeku a angažovani su i ronioci specijalne jedinice policije. Nažalost, potraga je za sada bez rezultata, a trebali bi joj se priključiti i pripadnici Civilne zaštite Prijedor – dodala je Alendarevićeva.

Navodno je riječ o spletu nesretnih okolnosti koji je prethodio padu djevojke u vodu, iz koje nije izronila, pa se pretpostavlja da se utopila. Nakon nesreće za djevojkom niko nije skočio.

Maloljetnica je bila u noćnom izlasku sa drugaricama, a malo prije nesreće izašle su na spoljašnji dio splava. Pretpostavlja se da je tnejdžerka sjela ili nagnula se na ogradu splava i tako upala u Sanu koja je nabujala od kiša.

Vatrogasci preciziraju da je u tom dijelu rijeka duboka oko četiri metra.

Potragu ometa i visok vodostaj.

Doznajemo.com

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *