Home / Svijet i dešavanja / (VIDEO) KAD JOJ JE MAJKA UMRLA, SMRŠALA 200 KG Tovila me do 300! Jela sam samo da mama ne bude ljuta

(VIDEO) KAD JOJ JE MAJKA UMRLA, SMRŠALA 200 KG Tovila me do 300! Jela sam samo da mama ne bude ljuta

Debi Rizon krivi majku za nenormalnu gojaznost.
Debi Rizon iz Velike Britanije, koja je imala skoro 300 kilograma, tvrdi da je za njenu prekomernu kilažu kriva majka, koja je uporno terala da jede, da ne bi bila anoreksična.Kada je dostigla težinu od gotovo 300 kilograma, pa nije mogla sama ni do toaleta da ode, njena majka je i dalje tvrdila da ne bi trebalo da drži dijetu i da izgleda sasvim normalno?!

U strahu da će joj ćerka previše smršati, nije joj dozvolila ni da ide na operaciju koja bi sprečila njeno dalje prekomerno gojenje.

“Jela sam, čak i onda kada uopšte nisam bila gladna, samo da ne naljutim mamu”, ispričala je Debi.

Protiv ove opsesije majke, koja je takođe bila abnormalno podgojena, nije ništa mogao ni Debin otac, koji je preklinjao ženu da ne tovi dete i da joj dozvoli da ode na operaciju.

Kada je majka završila u bolnici zbog zdravstvenih problema, Debi je sa ocem otišla kod lekara i tada joj je konačno ugrađen mehur koji kod ljudima sa prekomernom težinom omogućava da smršaju. Od tada, Debi je izgubila oko 200 kilograma.

Njena majka nije bila iste sreće i umrla je od posledica prekomerne težine.

Miror

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *