Home / Svijet i dešavanja / Mama kupila ručak beskućniku, a on joj dao papirić sa ŠOKANTNIM priznanjem!

Mama kupila ručak beskućniku, a on joj dao papirić sa ŠOKANTNIM priznanjem!

Jednog dana student i njegova mama Casey ugedali su beskućnika kako na ulici skuplja novac od prolaznika. Slučajno, ili igrom sudbine, ubrzo su se susreli u istoj trgovini. Ono što se zatim dogodilo promijenilo im je živote.

screenshot_27

Ona je kasnije taj susret opisala na facebook-u: “Na kraju sam ga vidjela kako ulazi u istu prodavnicu u kojoj sam i ja kupovala. Dok je ulazio brojao je sitniš koji je sakupio, da vidi koliko ima za potrošiti. Ja sam se tada osjećala neugodno, kupila sam mu ručak i počela sam da razgovaram s njim, iako on, na početku, nije bio zainteresovan za razgovor.”screenshot_28

“Kasnije je i on otvorio dušu, i govorio o tome kako su ljudi inače okrutni prema njemu zbog toga što je beskućnik, kako ga je droga pretvorila u osobu koju i on sam mrzi. Ispričao mi je da je njegova majka umrla od raka, a oca nikada nije ni upoznao. Taj razgovor je potrajao malo duže, a ja sam shvatila da vodim sina na nastavu, pa sam rekla da moram ići. Tada me on zamolio da sačekam da mi napiše nešto na papirić, te mi ga dao, nasmijao se, i otišao.”

Kada je Casey otvorila poruku, bila je šokirana čitajući ove riječi: “Htio sam se ubiti danas, ali zbog tebe sam se predomislio. Hvala ti, divna si osoba.”

Izvor:Virealno.com

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *