Home / Svijet i dešavanja / ŠOKANTNO — ČEDA ZANEMEO: Slikali ga dok ŠMRČE KOKAIN u Šilerovoj!

ŠOKANTNO — ČEDA ZANEMEO: Slikali ga dok ŠMRČE KOKAIN u Šilerovoj!

Fotografije lidera LDP Čedomira Jovanovića, na kojima je snimljen dok šmrče kokain, postoje i dan danas i sklonjene su na tajnu lokaciju, saznaje Kurir! Milorad Bracanović, bivši zamenik direktora BIA, je pred sudom tvrdio da je Jovanović sedeo u Šilerovoj na „kokainskim seansama“…

Kompromitujuće fotografije iz Šilerove na kojima je lider LDP Čedomir Jovanović koji šmrče kokain, a o kojima je još pre dve godine na suđenju JSO govorio Milorad Bracanović, i dalje postoje, ali su sklonjene na tajnu lokaciju, saznaje Kurir!

Tužilaštvo do danas nije ispitalo Milorada Bracanovića, bivšeg zamenika načelnika BIA, koji je u sudu tvrdio da je Jovanović sedeo u Šilerovoj na „kokainskim seansama“.

Ova optužba je samo jedna u nizu koje je na račun Jovanovića izneo on još pre dve godine, i to na suđenju pripadnicima Jedinice za specijalne operacije (JSO) zbog oružane pobune.

Bracanović, međutim, nije jedini zvaničnik iz perioda posle petooktobarskih promena koji je Jovanovića optužio da je blisko sarađivao sa ozloglašenim „zemunskim klanom“, kao i da je bio blizak prijatelj Dušana Spasojevića Šiptara. Kompromitujuće fotografije, prema saznanjima Kurira, i dalje postoje i čuvaju se na tajnoj lokaciji.

– Još 2002. godine sam od načelnika drugog odeljenja dobio fotografiju na kojoj je Jovanović na narkomanskoj seansi – izjavio je tada Bracanović na sudu, odgovarajući na pitanje kakva je bila priroda odnosa Jovanovića i Spasojevića.

Potom je detaljno opisao sadržaj fotografije i bele linije koje su pred Jovanovićem bile razvučene po stolu, navodeći da je u vreme pobune JSO sumnjao da su Jovanović i Spasojević u svakodnevnom kontaktu.

– Bracanovićevi navodi svakako su još onda morali da postanu tema tužilaštva, koje je moralo da pokrene istragu i pribavi tu fotografiju. Ne zbog samog njenog sadržaja, koliko zbog činjenice da odnos Jovanovića i „zemunaca“ do danas nije u potpunosti istražen. To je posebno trebalo ispitati u okviru istrage o političkoj pozadini ubistva premijera Zorana Đinđića – kazao je za Kurir izvor iz srpskog pravosuđa.

On je dodao da je za raskrinkavanje Jovanovića neophodna najpre politička volja.

– Jovanović u poslednje vreme nikom nije interesantan zbog svoje političke marginalosti, ali je javna tajna i da je dugo bio pod zaštitom stranih službi – dodaje naš izvor.

Milorad Bracanović je kratko poručio za Kurir da je sve što je imao rekao na sudu, te da nije momenat da o tome ponovo govori.

Mile Novaković
BRACANOVIĆ JE LEGIJIN ČOVEK

Pukovnik policije Mile Novaković i operativac akcije „Poskok“ u svojoj knjizi „Otmice zemunskog klana“ navodi da je Milorad Bracanović uguran u BIA kao Legijin čovek, nakon što je Goran Petrović podneo ostavku.

Ućutao se
ČEDA BEZ KOMENTARA

Ekipa Kurira pokušala je juče da dobije komentar od Jovanovića o tome da li je možda podneo tužbu protiv Bracanovića zbog tvrdnji izrečenih na sudu, ali on nije odgovorio na postavljeno pitanje.

Izvor:Kurir.rs / I.M.-S.V.-K.B.

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *