Home / Svijet i dešavanja / Zastrašujuće proročanstvo tek rođene bebe iz IRANA šokiralo cijeli svijet! SMRT VAM SVIMA DOLAZI!

Zastrašujuće proročanstvo tek rođene bebe iz IRANA šokiralo cijeli svijet! SMRT VAM SVIMA DOLAZI!

Beba stara samo 19 dana u glavnom gradu Irana Teheranu zapalila je cijeli svijet. Nakon što je rođena imala je zdravstvenih problema , u bolnici je trebala da ostane još mjesec dana. Njeni roditelji su joj dali ime Aisha al Risahi ali su čekali da je uzmu iz bolnice kako bi joj zvanično i upisali to ime. Iako je doktor u prvi mah rekao da mora ostati mjesec dana ona je trebala da  bude otpuštena 19 ti dan.

Na taj dan se okupilo mnogo rodbine i prijatelja od njenog oca i majke i u trenutku kada je majka podigla bebu sa kreveta začuo se sitan piskutavi glas koji je prestravio cijelu prostoriju.

Beba je rekla “Smrt vam svima dolazi” Cijeli svijet će nestati osim nekoliko odabranih ,a ti odabrani će započeti novu evoluciju. “To će se desiti 16.10.2016 i na kraju je izustila još samo “mama zašto si me rodila da tako brzo umrem”.  

Doktor, rodbina i prijatelji su ostali šokirani kao i roditelji bebe. Ona više nije ništa govorila nego se ponašala kao i svako drugo novorođenče, a bolnicu su okružili svi poznati Iranski mediji koji su prenijeli oko 20 izjava prisutnih. Za naš magazin iz Irana ekskluzivno: Mustafa Halimi

Izvor: BHmagazin.org 

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *