Home / Svijet i dešavanja / PROCURELA NAJVEĆA TAJNA 90-TIH: Sloba hteo da UBIJE lekara zbog PLASTIČNE OPERACIJE MIRE MARKOVIĆ!

PROCURELA NAJVEĆA TAJNA 90-TIH: Sloba hteo da UBIJE lekara zbog PLASTIČNE OPERACIJE MIRE MARKOVIĆ!

Borko Đorđević je čuveni plastični hirurg srpskog porekla. Svoju karijeru je izgradio u Americi a operisao je neke od najpoznatijh holivudskih zvezda poput Džoan Kolins, Beti Ford, Elton Džona i Larija Kinga.

Mira Marković htela je da joj čuveni plastičar skine višak kože sa stomaka kako bi imala savršen struk. Borko Đorđević je odbio da je operiše uz objašnjenje “nisam želeo da rizikujem svoj život zbog pet kila sala na stomaku supruge Slobodana Miloševića, najopasnije i najmoćnije žene u Srbiji tokom devedesetih”.

 

Čuveni plastičar je napisao knjigu “Stakleni mir” gde je između ostalog dao dublje objašnjenje zbog kog je odbio da ulepša Miru. Đorđević ju je primio u ordinaciju, pregledao i rekao da operacija može da se obavi samo skalpelom, što se Miri nije svidelo jer je želela liposukciju.

Glava hirurga bila je ucenjena od strane Slobodana Miloševića na 400.000 dolara, kaže Đorđević u svojoj knjizi i dodaje da ni to Slobi nije bilo dovoljno već je naredio i Radovanu Karadžiću da ga ubije jer je “belosvetski doktor i izdajnik”.

Čuveni plastičar je u svojoj knjizi naglasio da je Sloba prema svojoj ženi bio mekušac, a posebno je istakao da smatra da je ona u to vreme bila “Tajni vladar SRJ i Srbije”.

(Espreso.rs/Alo)

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *