Home / Showbizz / MNOGE ĆE OVO RASTUŽITI: Naša glumica Ljiljana Jakšić koja se porodila u 52-oj godini…

MNOGE ĆE OVO RASTUŽITI: Naša glumica Ljiljana Jakšić koja se porodila u 52-oj godini…

Ljiljana Jakšić, popularna Salveta iz „Kursadžija“, ne odvaja se od kćerke Darije, koju je rodila prije nešto više od dvije godine u 52. godini.

Glumica sama odgaja dijete i maksimalno joj je posvećena. Nju su novinari nedavno uslikali kako sa svojom mezimicom šeta Tašmajdanom.

Prije toga, njih dvije su bile u Skadarliji, gdje Ljilja kao Dama Skadarlije u jednom restoranu u čuvenoj beogradskoj četvrti zabavlja goste recitacijama i starim romansama.

Inače, Ljilja je srećna uz svoje dijete, a o njenom ocu, koji je nikada nije vidio niti joj je dao prezime, glumica neće da priča.

– Ne bih govorila o ocu moje bebe. Imamo ljepše teme za razgovor. Evo, moja Darija je počela da priča i to sklapa opširne rečenice. Ima 21 mjesec i kreće od septembra u obdanište. Ništa ljepše mi se nije desilo u životu. Srećna sam s njom, ona mi mnogo znači i ništa mi nije teško. Kada ja radim, čuva je komšinica. Snalazim se kako znam, ali ona je dobra beba, noću spava i sa njom nema problema – ponosno je kazala Salveta u avgustu pršle godine.

Izvor: Kurir

O nama danilo

Vidi još

Slavu zamenili monaštvom: Nekada su bili poznate ličnosti, a onda su rešili da se posvete monaškom životu

Bili su sasvim obični ljudi svetovnog načina života. Javnost ih je upoznala na osnovu njihovog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *