Home / Zabava i zanimljivosti / Žena oboljela od raka se povjerila svom novom radnom kolegi, a onda je on pokazao svoje pravo lice i priredio joj šok života!

Žena oboljela od raka se povjerila svom novom radnom kolegi, a onda je on pokazao svoje pravo lice i priredio joj šok života!

Deanna, koja je inače samohrana majka dvoje djece, nikako nije imala lagan život, no zahvaljući njenom poslu u The Coffee Bean & Tea Leaf, imala je mogućnost prehraniti sebe i svoju porodicu.

Jednoga dana u kafić je došao novi radnik. Deanna nije znala da je to zapravo bio preobučen vlasnik tog kafića i da će upravo on imati važnu ulogu u njenom životu.

1200x630_barista

Tu ulogu je obavljao u okviru TV show-a ”Undercover Boss”, a on ga je čak i podučavala poslu za njegov prvi radni dan. John se najprije ponašao kao nestručan konobar, ali je ona imala dosta strpljenja i bila smirena najstavljajući pomagati mu i pružati podršku.

1200x630_talaut

Kako su se bolje upoznavali, ona mu se povjerila o svom životu rekavši kakvu borbu vodi sa svoje dvoje djece, te da ima rak jetre od kojeg joj je i otac nedavno umro. Nakon što je napustila srednju školu, postala je ovisnik, ali srećom zahvaljujući poslu u Coffee Bean-u, uspjela je ponovo hrabro stati na svoje noge…

Kada ju je pitao zašto ne završi srednju školi, rekla je da joj je bolje zarađivati za dobro svoje djece.

Nakon toga je uslijedio najemotivniji trenutak u kojem joj je John uručio ček u iznosu 20.000 dolara, a zatim i 10.000 dolara za njeno školovanje. Ali, ni tu nije kraj – skupio je dodatnih 40.000 dolara za školovanje njene djece.

Screenshot_73

1200x630_kramis

Video nas je rasplakao. Smatramo da svaki čovjek ima ili treba imati anđela čuvara poput Deanne.

virealno.com

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *