Home / Svijet i dešavanja / ZVALI SU GA ŠABAN I VLADAO JE ZVEZDAROM: Ubio ga je kum! (VIDEO)

ZVALI SU GA ŠABAN I VLADAO JE ZVEZDAROM: Ubio ga je kum! (VIDEO)

Dejan Marjanović Šaban, bio je nekrunisani krimi kralj Zvezdare. Završio je građevinsku školu, imao trgovinsku firmu, dobra kola, lepe cure.

Pričalo se da je u vezi sa Jelenom Karleušom, ali je on to demantovao. Voleo je da pokazuje svoju moć i razbacivao se novcem, što se ostalim žestokim momcima nije svidelo.

Bojan Petrović je navodno vrbovao Šabanovog kuma Aleksandra Marjanovića, koga je zgotivio kao srčanog momka koji obećava. Mali Paun je tvrdio da ga je Šaban terao da diluje.

Kobne večeri ’94. su se pokačili i otimali oko pištolja i petnaestogodišnji Paun je upucao svog kuma. ’96. je Paunović osuđen na 6 godina maloletničkog zatvora zbog ubistva na mah zbog pojačane napetosti i straha. Presuda je ukinuta i nova presuda je glasila: 4 godine.

Mali Paun neće ni stići da ode na robiju jer će ga ubiti devojka Jasmina Antonijević zvana Deni, koja je tvrdila da je Paunović konstantno maltretirao i na dan ubistva joj pretio da ce je ubiti i u trenutku svadje ubila ga je iz straha.

U prilog tezi da je Paunović ubio Marjanovića sa predumišljajem govori to što je dan pre ubistva Šabana pokušao da ga ubije dok je Marjanović otključavao vrata stana. Paun ga je čekao na stepenicama i ispalio 5-6 hitaca, ali je Šaban uspeo da uđe u stan i izbegne smrt bar na jedan dan.

Kada je Paunović uhapšen, kod njega je pronađena avionska karta za Ameriku, što je opovrglo njegove tvrdnje da ubistvo Šabana nije naručeno i da ga je ubio iz straha.

Marjanović je govorio da ne nosi pancir i da se ne plaši ničega. Ta samouverenost će ga koštati života.

Izvor: Espreso, Legende devedesetih

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *