Home / Zabava i zanimljivosti / ZAŠTO SVI ĆUTE!? Migranti u Srbiji počinili 20 silovanja, 150 krađa i 200 fizičkih napada

ZAŠTO SVI ĆUTE!? Migranti u Srbiji počinili 20 silovanja, 150 krađa i 200 fizičkih napada

Kako ekskluzivno saznajemo, migranti koji dolaze sa ratišta na Bliskom Istoku ali i okolnih zemalja Severne Afrike, počeli su naglo da prave probleme po Srbiji.

 

U MUP-u su nam potvrdili da je sredinom 2016. godine registrovano na desetine krivičnih dela, a imali smo prilike i da vidimo nekoliko ubistava koje su počinili migranti. IPAK, iz BIA apeluju na pribranost, jer nema potrebe za panikom.

Ipak da se nešto dešava, napomenuo je i sam premijer Vučić, koji je pre nešto više od mesec dana rekao da su migranti počeli da prave probleme.

Prema podacima iz policije do kojih smo došli, stoji da migranti sve više prave krivična dela, a li da su zapravo žrtve takođe migranti, njihovi sunarodnici ili “komšije” iz okolnih zemalja. Za sada najviše problema prave migranti iz Afganistana koji zapravo i nemaju prava da putuju u Evropu, jer će oni prihvatiti samo ljude iz Sirije i Egipta, pa je pravo pitanje kuda će oni ostati.

 

Za sada je registrovano najmanje 20 silovanja od čega je većina učinjeno prema muškarcima, registrovano je tjs prijaveljno preko 150 krađa i 200 prijava za nasilničko ponašanje i remećenje javnog reda i mira.

Nismo uspeli dobiti zvanično objašnjenje od strane legitimnih izvora u vrhu MUP-a, ali su zato iz BIA centra napomenuli, da sve ide “po planu”, i da razloga za brigu nema. Da li je baš tako!?

 

SlobodniMediji.com

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *