Home / Svijet i dešavanja / DEČAK (14) PREŽIVEO PAKAO PETORICA ME TUKLA: Pukle su mi slezina, jetra i lobanja!

DEČAK (14) PREŽIVEO PAKAO PETORICA ME TUKLA: Pukle su mi slezina, jetra i lobanja!

Bilo ih je petorica, udarali su me po glavi staklenom flašom, a po stomaku bokserom. Plakao sam i molio ih da prestanu da me tuku, dok nisam izgubio svest. Sada noćima sanjam da dolaze u moju sobu da me ubiju.

Borislav Milić (14) iz Beograda priča nam svoje traume. Njemu je izvađena slezina, prišivena jetra, a zadobio je i teške povrede glave, pošto su ga petorica mladića brutalno pretukla u parku na Vračaru u blizini Kalenić pijace u noći između 4. i 5. marta.

Prema rečima njegove majke Gorde Šotre (39), sve se desilo jer se njen sin našao „u pogrešno vreme na pogrešnom mestu“.

– Borislav je u petak uveče bio sa drugarima u parku, dok je u zgradi bila neka žurka. Neki klinci koji su isto bili u parkiću želeli su da biju dva dečaka koji su bili na žurki, a onda su ta dva dečaka pozvala lokalne navijače i vlasnika jednog kafića u pomoć – priča Gorda:

– Svi osim Borislava su se razbežali, a ti mladići, koji imaju po 18 i 19 godina, počeli su krvnički da tuku mog sina, ni krivog ni dužnog. Mogli su da ga ubiju! Odvukli su ga u žbunje i ostavili ga tamo tako onesvešćenog i u lokvi krvi. Pronašao ga je drug i pozvao Hitnu pomoć i policiju. Lekari u Urgentnom centru su mi rekli da je Borislav bio životno ugrožen, zadobio je teške povrede, frakturu lobanje, jetra mu je prišivena, a slezina izvađena.

ADVERTISEMENT

Osim fizičkih trauma, Borislav kaže da ima i ozbiljne psihičke posledice.

– Naredili su mu da kaže da je pao niz stepenice ako ga neko pita. Jadno dete je to prvo i reklo lekarima. Veoma je uplašen, kaže da noćima sanja napadače. Ceo Vračar zna o kome je reč, a podneću i krivične prijave protiv momaka koji su pokušali da mi ubiju dete. Njih petorica su tukli njega jednog koji je pet godina mlađi. Neću dozvoliti da se ovo desi još nekome. Policija trenutno vodi slučaj protiv N. N. lica, a evo javno molim ministra policije Nebojšu Stefanovića da mi se javi i zaštiti našu decu – priča potresena majka.

Neki tvrde da su gledali – SNIMAK PREBIJANJA NA INTERNETU?

Borislav je juče izašao iz bolnice, a drugari iz škole su mu rekli da su ga napadači snimali dok su ga tukli.

– Ispričali su mi da je snimak mog prebijanja postavljen i na Jutjub i da su ga klinci pokazivali po školi, ali da je kasnije uklonjen.

(Kurir)

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *