Home / Linkovi / ‘Bojala sam se da će ga usred akcije lupiti infarkt’ Zvijezda filmova za odrasle razvela se od 39 godina starijeg milionera

‘Bojala sam se da će ga usred akcije lupiti infarkt’ Zvijezda filmova za odrasle razvela se od 39 godina starijeg milionera

Opisujući svoju ljubav s bivšim suprugom, kaže da je to bilo kao kad dijete traži pažnju starijeg muškarca

Tajlanđanka Nong Nat (33) udala se za imućnog poduzetnika Harolda Jenningsa Neslanda (72) nakon što je dala otkaz u industriji filmova za odrasle. Svega nekoliko mjeseci poslije tražila je razvod zbog straha da će suprugu priuštiti srčani udar tijekom se**.

ผิวสดโนรีทัช😂😂

A post shared by NatkejsarinOfficial (@natkejsarin) on

Iako su je prozivali da je sponzoruša, Nat za to ne želi ni čuti jer tvrdi da nikad nije trebala da je netko uzdržava. Ipak, ova danas slobodna žena traži financijski osiguranog muškarca, a svi zainteresirani trebaju joj poslati stanje svog bankovnog računa kako bi to i dokazali.

Dijete koje traži pažnju starijeg muškarca
“Nikad nisam trebala Harolda da mi pomaže financijski, ja nisam sponzoruša niti očajnica. On mi je sve plaćao, ali ja sam dobro znala da je imao velike troškove u Americi. Imala sam razumijevanja i čak sam predlagala da mi smanji mjesečni džeparac”, priča Nat. Ona i Nesland, koji je bogatstvo stekao kao vlasnik i direktor građevinske tvrtke, razveli su se prošle godine, a Nat se tada posvetila modelingu.

Opisujući svoju ljubav s bivšim suprugom, kaže da je to bilo kao kad dijete traži pažnju starijeg muškarca. Sada želi nekoga tko će se bolje uklapati u njezin životni stil. “Haroldu je dugo trebalo da prihvati razvod. Ni moja obitelj nije željela da se razvedem, ali sada razumiju. Nisam ga željela mučiti. On je tako star. Treba mu netko tko će se stalno brinuti o njemu. Bili smo kao dva različita svijeta”, objašnjava Nat.

Ilegalno glumila u por**ćima
Bivša zvijezda filmova za odrasle hvali se kako joj se javljaju stotine muškaraca koji žele biti s njom, ali ona će si uzeti vremena za odluku o tome kojemu će dati priliku. Potencijalni kandidati moraju joj poslati svoje fotografije, ali i relevantne dokumente, uključujući potvrdu iz banke te papire o razvodu ako su bili oženjeni, prenosi Daily Mail.

Nat je 2000-ih bila predmetom kontroverzija jer je glumila u filmovima na crno. Azijska ljepotica bila je optužena za pojavljivanje u takvim filmovima, koji krše tajlandske zakone. Od tada više nije sudjelovala, postala je budistkinja i udala se za Neslanda 2012. godine. Ostalo je povijest.

Foto: Instagram
Daily Mail

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *