Home / Astrologija / Horoskop za ispunjenje spiska želja: Šta nam donosi Venera u ličnom horoskopu

Horoskop za ispunjenje spiska želja: Šta nam donosi Venera u ličnom horoskopu

Da li imate zdravu Veneru? Provjerite u kojem znaku je vaša Venera i kako da je aktivirate za sretan život pun ljubavi!

Osjećamo li se dovoljno vrijedno da zaslužujemo lijepe stvari, prijatnost, opuštenost, mala zadovoljstva? Venera simbolizuje naš osjećaj lične vrijednosti. Kada je on zdrav i snažan, možemo sami sebe postaviti na prvo mjesto, dati prednost svojim željama i zadovoljstvima nad onim što drugi od nas očekuju…

To ne znači da ćemo biti sebični, ali ćemo znati postaviti prioritete. Napišite spisak svojih želja, ali onih koje možete ostvariti sami. Naučite slaviti male stvari skrivene u svakodnevnim iskustvima. Tako ćete razvijati umeće življenja. Primijetiti divan sunčan dan, drveće i nebo, pa zastanite da bismo upili njihovu ljepotu, to donosi posebnu vrstu sreće. Kupite nešto skupo bez griže savjesti, nešto lijepo što nas veseli, takođe je izraz zdrave Venere, piše “Sensa“…

Nagradite sami sebe za svaki dobro obavljen posao. Dopustite sebi odmor i san. Naučite ispunjavati svoje želje bez osjećaja krivice, bez obzira na ono što drugi misle o tome. Na putu prema ravnoteži i sreći ojačajte svoju Veneru jer vi to zaslužujete!

Venera u vodenim znakovima zaslužuje ljubav, a u vatrenim znakovima romantiku i divljenje. Venera u vazdušnim znakovima zaslužuje druženja i prijatelje, znanje i informacije, a ona u zemljanim znakovima fine stvari, dobru hranu, sreću u nekom opipljivom obliku.

Osvjestite da ne morate raditi ili ugađati drugima kako biste zaslužili sreću. Zaslužujete je već samim time što ste takvi kakvi jeste – jedinstveni i posebni!

sensa.hr

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *