Home / Astrologija / Dnevni horoskop za SUBOTU, 3. 3. 2018.

Dnevni horoskop za SUBOTU, 3. 3. 2018.

Ovan

Uživajte u vikendu. Budite pozitivniji. Izbegavajte da provodite vreme sa ljudima koji Vam ne prijaju.

Bik

Nervozni ste i napeti, pa se potrudite da se oraspoložite. Bavite se sportom, imate višak energije. Romantični ste danas i skloni flertu. Zabavite se večeras sa prijateljima.

Blizanci

Partner je odlično raspoložen i strastven. Nemojte se raspravljati oko nebitnih stvari. Uživajte sa porodicom i prijateljima.

Rak

Posao ide sporije nego što ste očekivali. Vama to danas i odgovara, nekako ste potpuno usporeni i nemate želju za radom. Odredite prioritete.

Lav

Potrudite se da uživate sa partnerom. Slobodni mogu da provedu više vremena sa prijateljima. Bavite se sportom ili nekom aktivnošću ako imate vremena.

Devica

Odspavajte malo duže, da ne biste bili nervozni. Danas je Mesec u Vašem znaku i nije Vam ni do priče, ni do druženja. Najradije biste se osamili i sklonili od svega i svih.

Vaga

Komunikativni ste. Mogli biste negde na kraći put. Prvo završite obaveze koje ste započeli, ne ostavljajte ništa nedovršeno.

Škorpija

Komunikativni ste i odlično raspoloženi. Potrudite se da šetate ili možda idite na neki kraći put. Pogledajte dobar film ili seriju, a možete is a prijateljima do bioskopa. Danas je bitna razonoda.

Strelac

Moguć manji priliv novca. Na poslu ide sve kako ste zamislili. Romantični ste i posvećeni partneru.

Jarac

Jako ste nervozni. Odmorite se od posla. Gledajte dobar film ili slušajte muziku.

Vodolija

Prijatelji Vam mogu biti pomoći u rešavanju problemima koje imate. Pitajte ih za savet. Mogući su iznenadni troškovi, pa platite ipak račune na vreme.

Ribe

Imate puno obaveza na poslu, ali Vam prijatelji i partner mogu pomoći u svemu. Sada je vreme da se oslonite na druge ljude. Pravite kompromise.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *