Home / Linkovi / KONAČNO RIJEŠENO UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ!

KONAČNO RIJEŠENO UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ!

Ubistvo pjevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (33), čiji je leš nađen 3. aprila 2016. u kanalu na nasipu Crvenka u Borči, policijski je riješeno, a istražitelji su uspjeli da naprave i rekonstrukciju zločina, saznaje „Alo!“.

Prema riječima dobro obaviještenog izvora, inspektori nemaju sumnje u to kako se odigrao surovi zločin, sklopili su sve kockice, a sada je pitanje kako će tužilaštvo to i dokazati.

– Tokom ozbiljne i dugotrajne istrage, u koju su bili uključeni gotovo svi i najbolji resursi MUP-a Srbije, došlo se do kompletne rekonstrukcije kritičnog događaja. Naime, na osnovu brojnih analiza, vještačenja, izjava svjedoka i drugih dokaza, došlo se do toga da je Jelena ubijena 2. aprila 2016. na mjestu na kojem je njeno tijelo dan kasnije i nađeno. Njena smrt nastupila je u periodu između 16.49 i 17.30 sati – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Tog dana pokojna Jelena je sa suprugom Zoranom i njihovom kćerkom Janom automobilom došla do nasipa u Crvenki da bi trčala. Odvojila se od muža i kćerke i krenula da trči ka rampi. Ubica ju je na nasipu sustigao i zadao joj devet udaraca tupim predmetom u glavu. Prvi udarac zadobila je dok je stajala, zatim je pala. Ubica ju je potom vukao do kanala i potrbuške je bacio u vodu.

Prema riječima našeg izvora, najteži dio rekonstrukcije bio je utvrditi kretanje ubice nakon što je Jeleni zadao smrtonosne udarce.

– Bilo mu je potrebno između 25 minuta i pola sata da skine krvavu odjeću i sa sebe spere tragove zločina – prepričava naš sagovornik.

(Alo.rs)

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *