KONAČNO RIJEŠENO UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ! – Vesti Balkan
Home / Linkovi / KONAČNO RIJEŠENO UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ!

KONAČNO RIJEŠENO UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ!

Ubistvo pjevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (33), čiji je leš nađen 3. aprila 2016. u kanalu na nasipu Crvenka u Borči, policijski je riješeno, a istražitelji su uspjeli da naprave i rekonstrukciju zločina, saznaje „Alo!“.

Prema riječima dobro obaviještenog izvora, inspektori nemaju sumnje u to kako se odigrao surovi zločin, sklopili su sve kockice, a sada je pitanje kako će tužilaštvo to i dokazati.

– Tokom ozbiljne i dugotrajne istrage, u koju su bili uključeni gotovo svi i najbolji resursi MUP-a Srbije, došlo se do kompletne rekonstrukcije kritičnog događaja. Naime, na osnovu brojnih analiza, vještačenja, izjava svjedoka i drugih dokaza, došlo se do toga da je Jelena ubijena 2. aprila 2016. na mjestu na kojem je njeno tijelo dan kasnije i nađeno. Njena smrt nastupila je u periodu između 16.49 i 17.30 sati – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Tog dana pokojna Jelena je sa suprugom Zoranom i njihovom kćerkom Janom automobilom došla do nasipa u Crvenki da bi trčala. Odvojila se od muža i kćerke i krenula da trči ka rampi. Ubica ju je na nasipu sustigao i zadao joj devet udaraca tupim predmetom u glavu. Prvi udarac zadobila je dok je stajala, zatim je pala. Ubica ju je potom vukao do kanala i potrbuške je bacio u vodu.

Prema riječima našeg izvora, najteži dio rekonstrukcije bio je utvrditi kretanje ubice nakon što je Jeleni zadao smrtonosne udarce.

– Bilo mu je potrebno između 25 minuta i pola sata da skine krvavu odjeću i sa sebe spere tragove zločina – prepričava naš sagovornik.

(Alo.rs)

O nama danilo

Vidi još

TAKSISTA JE POKUPIO PIJANU DJEVOJKU, I POGODITE ŠTA JE USLIJEDILO (VIDEO)

Prednost i mane taksiranja je što nikada ne znate ko vam može sjesti u automobil. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *