Home / Pravoslavlje / APOKALIPSA STIŽE PRED NOVU GODINU: Ova žena je najavila da će se Isus vratiti na Zemlju i očistiti je od GREHOVA

APOKALIPSA STIŽE PRED NOVU GODINU: Ova žena je najavila da će se Isus vratiti na Zemlju i očistiti je od GREHOVA

Ovo nije prva tvrdnja da će doći do smaka sveta u 2017. godini

Teoretičari zavera tvrde da će Isus Hrist da se vrati na Zemlju ovog meseca, vodeći svoj narod ka Raju i ostavljajući planetu potpuno sterilnu u narednih 1.000 godina.

Nora Rot, hrišćanka i kompjuterski programer, kaže da su izvršena složena izračunavanja koja ukazuju da će apokalipsa doći do kraja 2017. godine. U tom trenutku “večna pravda biće dovedena i Zemlja će biti ostavljena da se odmori milenijumima”.

Ove tvrdnje su postavljene na sajt gospođe Rot u postu nazvanom “2017. vreme kraja”, prenosi Dejli mejl.

 

– U jesen 2017. godine, grehu starom 6.000 godina doći će kraj, večna pravda biće uvedena, a Isus će ponovo doći da odvede svoj narod u Raj – napisala je Rotova.

Prema njegovim rečima, Zemlja će početi svoj 1.000 godišnji odmor.

 

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

On smatra da svaka osoba ima probni period na Zemlji, a njegovi proračuni su zasnovani na izvodima iz Biblije, iz Knjige proroka Danila iz Starog zaveta, koji govori priču o Jevrejima prisiljenim da se presele u Vavilon.
Ovo nije prva tvrdnja da će doći do smaka sveta u 2017. godini. U julu je na snimku na Jutjubu tvrđeno da će doći do polarnog obrtaja koji će pokrenuti širom sveta zemljotrese i “kotrljajući oblak” koji će uništiti svet.

(Telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

DANAS SLAVIMO JEDAN OD NAJTUŽNIJIH PRAZNIKA: Vernici ako ste u nevolji uradite samo ovu jednu stvar

Jedini uslov je da se iskreno pomolite Za Srpsku pravoslavnu crkvu i vernike danas je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *